vol1

Volle yoghurt

 
Productomschrijving
Onze volle yoghurt krijgt veel tijd om te rijpen en smaak te ontwikkelen, maar liefst tussen de 12 en 18 uur. Veel fabrieken houden maar een verzuringstijd van 4 tot 8 uur aan. Voor deze yoghurt gebruiken we 5 verschillende bacteriestammen. Daardoor wordt deze yoghurt mild en vol van smaak, en bevat bovendien overwegend rechtsdraaiend melkzuur (wat van nature in onze darmen aanwezig is). Doordat de yoghurt na het aanzuren niet meer wordt verhit bevat het product gezonde levende culturen. De yoghurt wordt daarna warm afgevuld in de verpakking, waardoor we geen melkpoeder aan de yoghurt hoeven toe te voegen om een mooie dikke yoghurt te krijgen. Vervolgens wordt de yoghurt in de koelcel in het pak teruggekoeld.


Ingredi├źnten
Volle koemelk*
Yoghurtcultuur ( Streptococcus themophilus, Bifidobacterium lactis, Lactobaccillus acidophilus, Lactobaccillus delbruekii supsp. Bulgaricus, Lactobaccillus delbruekii supsp. Lactis)

*van biologische oorsprong

uitgebreide productspecificatie

Adres

Weerribben Zuivel BV
Veldhuisweg 9
8362 VB Nederland (Overijssel)
Tel. 0527 29 25 29
contact@weerribbenzuivel.nl

Samen Sterk

logo-Natuurmonumenten staatsbosbeheer-logo
vogelbescherming nederland
Laad je op in Overijssel