weerribben zuivel Vla Vanille

Vanillevla

Productomschrijving:

Halfvolle biologische vanillevla. Bereid met biologische rietsuiker, gemalen vanille stokjes en bourbon vanille (een hoogstaande vanillesoort uit Madagaskar) voor een intense vanillesmaak. Ook lekker in combinatie met chocoladevla en een toefje slagroom van Weerribben Zuivel.

  • Gepasteuriseerd
  • Bevat echt gemalen vanille stokjes en bourbon vanille (een hoogstaande vanillesoort uit Madagaskar) voor een intense vanillesmaak
  • Rechtstreeks van de boerderij
  • Gemaakt van de melk van koeien die heel veel buiten lopen in Natuurgebied De Weerribben
  • Voldoet aan de boerenlandvogel-criteria van Vogelbescherming Nederland

Verpakking:

  • 500 g beker 1 literpak, 1 liter fles

De kartonnenwikkel om de beker kan bij het papierafval. De dunne plastic beker (PP) kan bij het PMD afval en is volledig recyclebaar.
De PET seals op de bekers zijn gemaakt van een monomateriaal en zijn goed te recyclen. PET seals kunnen bij het PMD afval en zijn volledig recyclebaar.
Eenmalig glas is minder goed voor het milieu dan een kartonnen pak. Daarom hebben wij gekozen voor een statiegeldsysteem voor onze glazen flessen. Deze fles kunt u als hij leeg is weer schoon inleveren bij de winkelier waar u het product heeft gekocht. Wij hervullen deze flessen weer. De dop kan bij het verpakkingsafval. Onze glazen flessen worden gemiddeld 30x hervuld.
Het pak is voorzien van een dop. Dit zorgt voor gebruiksgemak (makkelijker te openen / hersluitbaar). Deze dop is gemaakt van biomassa (reststromen); er worden dus geen fossiele grondstoffen voor gebruikt. De kartonverpakking met dop kan bij de meeste gemeenten worden ingeleverd bij het verpakkingsafval, en wordt dan zoveel mogelijk gerecycled.
Bij dikvloeibare producten kiezen wij er bewust voor om geen dop op de verpakking aan te brengen. Dit is vanwege duurzaamheid en om voedselverspilling tegen te gaan. Wanneer er een dop op een verpakking zit bij een dikvloeibaar product blijft er snel product in de verpakking achter.

Ingrediënten:
Gepasteuriseerde halfvolle koeMELK*, rietsuiker*, maïszetmeel*, natuurlijk vanille aroma (0,4%), verdikkingsmiddel: carrageen, 0,1% gemalen vanillestokje*, kurkuma*
*van biologische oorsprong

productspecificatie

Andere producten uit deze categorie:

 

 

Adres

Weerribben Zuivel BV
Veldhuisweg 9
8362 VB Nederland (Overijssel)
Tel. 0527 29 25 29
contact@weerribbenzuivel.nl

Samen Sterk

logo-Natuurmonumenten staatsbosbeheer-logo
vogelbescherming nederland
Laad je op in Overijssel